Allergia és életmód

Így süt őzet a Gluténmentes Séf

Variációk egy témára –  az őzcomb   Az előző írásomban már említésre került a szomszédom és az általa elejtett őz. Erre térnék most vissza, ahogy azt ígértem. Felszerelkeztem a szükséges eszközökkel és „elfoglaltam” a szomszédasszonyom konyháját. Mivel teljesen másként szerettem volna elkészíteni, mint ahogy eddig megszokták a szomszédaim, ezért a natúron sütésre gondoltam, hogy kipróbálom…. Tovább »

A Gluténmentes Séf rántott húsa 5 perc alatt elkészül!

A szomszédomról tudni kell, hogy nagy vadász. Jó idő lévén többet vagyunk a kertben, így a napokban megszólított kertészkedés közben. Lőtt egy fiatal őzet, de mit lehetne belőle készíteni? – az elmúlt 20 évben mindig pörkölt és vadas készült, de az ő és vadásztársai főzési tudománya ebben ki is merült. Így hát megbeszéltük, hogy másnap… Tovább »

A frissen sütés újabb trükkjei a Gluténmentes Séftől

Még a legkönnyebben elkészíthető húsételeknél is lehet hibázni. Gyorsan, egyszerűen elkészíthető húsételekről írok, hogy a sülted tökéletes legyen! (Átol Tibor korábbi tippjeit e témában ide kattintva olvashatod.) Csirkecomb Csonttal és csont nélkül (csirkecomb filé) szinte ugyanaz elkészíthető belőle frissen sütéssel, mint a csirkemellből, de mivel  szaftosabb húsrész, ezért a csonttal, sütőben sütésre is alkalmas. Sokkal… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!